3 gode grunde til at bestille en rensning af dit tag

Tag der trænger til en rensning
3 gode grunde til at bestille en rensning af dit tag
Henrik Andersen
-
05/09/2022
-

Hvis du vil maksimere dit tags levetid, er det en god idé at få det renset med jævne mellemrum. Det er dog ikke udelukkende for at få dit tag til at holde længere, du bør få det renset. Det øger også helhedsindtrykket af din bolig, når taget fremstår rent. pænt og præsentabelt. Læs her, hvorfor du bør få renset dit tag med jævne mellemrum.

#1: Du forlænger tagets levetid

Et tag har en gennemsnitlig levetid på omkring 15-20 år, men den specifikke levetid afhænger af, hvilken type tag der er tale om, samt hvor godt du passer på taget. Du kan dog forlænge levetiden på dit tag betydeligt, hvis du sørger for, at det bliver renset med jævne mellemrum. Du kan se priser på tagrensning her.

En god og grundig rengøring mindst to gange om året fjerner alt ophobet snavs, skidt og blade, som kan forårsage skader på taget. Mindre kan dog også sagtens gøre det – du behøver altså ikke at få taget renset to gange om året, medmindre det befinder sig et sted, hvor det er hårdt udst.

#2: Et smukt tag øger helhedsindtrykket af din bolig

Et slidt og snavset tag påvirker det overordnede udtryk af dit hus. Det vil ikke kun se slidt ud, men det kan også føre til vandpletter og mosvækst, hvilket kan forårsage langt større skader på din bolig og konstruktionen under taget. Hvis du renser taget regelmæssigt, reducerer du risikoen for, at der trænger vand og fugt ind.

Samtidig kan du få din bolig til at fremstå pænere, hvilket ikke udelukkende har en visuel betydning for din bolig. Det får også boligen til at stige i værdi, hvis det er tydeligt, at der er blevet passet ordentligt på din bolig. Du bør derfor sørge for, at taget bliver renset og får en algebehandling. Se priser på forsiden.

#3: En tagrensning er slet ikke så dyr, som man skulle tro

Prisen for en tagrensning afhænger af størrelsen og typen af dit tag samt placeringen af dit hus. Du kan dog forvente at betale mellem 10.000 kr. og 20.000 kr. for en standard tagrensning, men det afhænger som nævnt af størrelsen på din bolig. Hvis du har et større eller mere komplekst tag, kan prisen være højere.

En tagrensning er ikke en vanskelig eller tidskrævende opgave, men det er vigtigt at sikre, at den bliver udført korrekt. Det betyder, at du skal hyre en professionel, der har den erfaring og det udstyr, der skal til for at udføre arbejdet sikkert og effektivt. I de fleste tilfælde vil en professionel tagrensning tage mellem to og fire timer at gennemføre.

Kan jeg selv rense taget?

Det kan du godt, men det er generelt ikke noget, der bliver anbefalet. Det er vanskeligt at rense taget, men det er også meget nemt at beskadige dit tag, hvis du ikke er forsigtig. Det er også vigtigt at huske, at tagene er glatte, når de er våde, så der er risiko for at komme til skade, hvis du ikke er forsigtig.

Det er meget bedre at hyre et professionelt tagrengøringsfirma til at klare arbejdet for dig. De har erfaringen og udstyret til at udføre arbejdet hurtigt og sikkert, og de vil også kunne tilbyde dig en garanti på deres arbejde. Samtidig slipper du for selv at skulle bevæge dig op på taget med en højtryksrenser.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!